Betaalmethoden

Betaalmethoden

Yourbodywear heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst wordt u doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving om uw online betaling direct te kunnen voldoen. Yourbodywear heeft geen inzicht in uw bank- en creditcard gegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd.

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zichzelf niet te registreren. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank, Knab en Van Lanschot Bankiers dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Na het controleren van uw gegevens en de bestelde producten, komt u in het iDEAL betaalscherm. Hier selecteert u uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Paypal

PayPal is een veilige en snelle manier om online te betalen. U betaalt met uw bankrekening of creditcard zonder daarbij uw bankgegevens door te hoeven geven.
-Uw online-aankopen worden meteen betaald.
– U kunt kiezen om met uw creditcard of bankrekening te betalen.
Om met PayPal te betalen heeft u een PayPal rekening nodig.