Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij streven er naar uw bestelling na 1 a 2 dagen bij ontvangst van betaling, te bezorgen op het opgegeven adres. Indien producten niet voorradig zijn kan dit uitlopen. Bij eventuele leververtraging nemen wij contact met u op.

Wij verzenden naar Nederland, Duitsland en België

Verzendkosten

De verzendkosten voor Nederland bedraagt € 6,95 (gratis verzending vanaf €60,-)
Voor Belgie en Duitsland bedragen de verzendkosten € 9,95

Verzenden gaat bij ons via PostNL

PostNL bezorgt de bestelling overdag op het door u aangegeven afleveradres.
Bent u niet aanwezig als de bestelling wordt aangeboden dan zal de PostNL-medewerker een afhaalbericht in de bus achterlaten. De bestelling kan zijn afgeleverd bij de buren of een Kiala afhaalpunt.

Retourneren

Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u blij bent met uw artikelen. Uiteraard kan het gebeuren dat iets toch niet helemaal naar wens is. U mag uw bestelling daarom ook binnen veertien dagen retourneren. Deze veertien dagen gaan in op de dag van ontvangst.

Bij eventuele retouren zijn de retourkosten in eerste instantie voor de klant. Wanneer wij het product in goede staat hebben ontvangen, wordt het volledige aankoopbedrag exclusief retourkosten onmiddellijk teruggestort op uw bankrekening.

Wij willen u er graag op attenderen dat het artikel uit de webshop in originele staat, met originele labels en etiketten dient te zijn.

Procedure van het retourneren

1. U mailt, belt, appt naar ons en meld uw retour aan. U kunt ook gebruik maken van het contact formulier onder het kopje ”contact.

2. Wij verzoeken u vervolgens de reden van retour te vermelden, dit helpt ons om onze producten/service te verbeteren. Ook kunt u aangeven of u het artikel wilt ruilen voor een andere maat. Dan kunnen wij dit verzorgen.

3. U stopt de artikelen in een doos/enveloppe samen met uw factuur (dit mag uiteraard de oorspronkelijke verzendverpakking zijn).

4. U schrijft ons adres op de doos/enveloppe:

Yourbodywear
L.J.M.Beelstraat 25
1067 WH Amsterdam
Nederland

5.  U levert uw pakketje af bij het postkantoor of stopt hem met voldoende postzegels in de brievenbus. Bij het postkantoor kunnen ze een verzendzegel voor u uitprinten en daar kunt u uw verzendzegel ook betalen.

Uw retour is nu bij ons aangemeld. Hiervan krijgt u een bevestiging per e-mail.