Over ons

Beste klant,

Leuk dat u een bezoek brengt aan onze website en meer wilt weten over ons bedrijf en producten!

Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 60 jaar. Wij hebben vanaf het begin een textielzaak gehad in de Amsterdamse Jordaan en zijn daarnaast op diverse markten gaan staan. De onderneming wordt overgedragen van generatie op generatie en wij werken nog altijd met veel plezier voor onze handel.

Met name in de regio’s Haarlem en Zaanstreek (Wormerveer) en Almere zijn wij al vele jaren een begrip voor betaalbare Bodyfashion (Ondermode, Lingerie, Nacht –en Badkleding.
Door het brede assortiment slaagt u bij ons altijd! De ervaring van onze verkopers, kennis van de maten en kwaliteit, zorgen ervoor dat u het juiste artikel aanschaft. Dat is ook direct onze kracht; het krijgen van persoonlijke aandacht door u zo goed mogelijk te adviseren. U koopt bij ons betrouwbaar en onze klanten weten dat ruilen of geld terug geen probleem is.

Via deze webshop bieden wij u nu ook de mogelijkheid om buiten de markt-verkoopuren uw favoriete artikelen online te bestellen en opgestuurd te krijgen.

Wij hopen dat u tevreden bent en zal blijven met onze producten en service. Veel plezier met uw online aankoop en anders; Tot ziens op de markt!

Klik hier om in contact met ons te komen

Yourbodywear Team